Sokan férfifalóként tekintenek Nicole Scherzingerre, aki nem titkolja, hogy valósággal rajong a másik nemért. Most a világ egyik leggyorsabb férfijával vagy együtt, akinek gyorsasága még őt is megijesztette...

A Formula 1-es Lewis Hamilton, aki jelen pillanatban vezeti a VB-t, sokszor elviszi barátnőjét kocsikázni.

"Ő egy az autójával. Akkor nem félek, amikor verseny közben száguld. Tudom, hogy ez a dolga, feladata. És nagyon jól teljesíti azt, hisz idén már négy futamot is megnyert. De akkor, amikor elvisz kocsikázni csak úgy, na akkor érzem úgy, hogy lehet, nem épp a legbiztonságosabb pasit választottam. Különösen amikor a kanyonok közt száguldozuk. Te jó ég! De ő rendes és maximálisan megbízok benne. Én csak a Los Angelesi vezetéshez értek - megáll és megy. Ennyi" - mesélte Nicole nevetve.

De az, hogy az énekesnek és a versenyzőnek fennmaradjon a kapcsolata, komoly kihívást jelent mindkettőjük számára. Mindketten nagyon elfoglaltak, és sokszor nem úgy alakul a dolguk, ahogy szeretnék. Amíg Lewis a világot járja a Forma-1 miatt, addig Nicole a Pussycat Dolls-szal van elfoglalva, tehát nem sok idejük marad egymásra.

Lényeg, hogy mindketten elmondták, boldogabbak egymás mellett, mint valaha.

 

 

 

 

 

PCD TV 3. epizód, 2. rész

 

A Pussycat Dolls énekelni fog a New Kids On The Block legújabb albumán, amely szeptemberben jelenik majd meg. Ezt a fiúcsapat egyik tagja, Donnie jelentette be a minap.

 

 

 

Ashley szerepel egy mozifilmben, a Make It Happen-ben. Az angol mozikba augusztus 8-án kerül a film.

A When I Grow Up klipjét végre Nagy-Britanniában is bemutatták.

Robin Antin a PCD megalkotója újabb lánycsapat megalapításán töri a fejét.

Ebben az epizódban a When I Grow Up klipjének kulisszatitkaiba avatnak be minket.

 

PCD-TV 3. rész

Négy Her Name Is Nicole-ra tervezett szám 15 mp-es részlete került fel éjjel az internetre. Konkrétan Physical, a Just Say Yes, a Who's Gonna Love You és a Save Me From Myself. Érdemes belehallgatni, hisz így megtudjuk, milyen lett (volna) a Her Name Is Nicole.

 

HNIN részletek

 Tegnap kapták lencsevégre Nicole-t és Lewis-t, akik boldogabbak, mint valaha!

 A kapcsolatukról egyébként az origo is írt, olvasd el.

 A cikkben leírják Hamilton korábbi csajait, és ebből az derül ki, hogy Lewis - hozzám  hasonlóan - odavan a női lábakért és a barna hajú nőkért.

 Csak mellékesen jegyzem meg, hogy Nicole rajongóinak többsége nincs oda az ifjú versenyzőért: ők ugyanis óva intik Nicky-t Lewistól, mondván, hogy a fiú már többször megcsalta barátnőit.

Én mindenestre kívánom, hogy még jó sokáig együtt maradjon a két sztár.

 

 

 

 

 

 

 

 

A Pussycat Dolls fogja nyitni az idei MTV Asia Awards nevű rendezvényt. Az öt Doll természetesen legújabb számukat, a When I Grow Up-ot adják majd elő.

A PCD hosszú idő óta először fog fellépni Ázsiában. Emlékezetes volt 2006-os maláj fellépésük, amely hatalmas port kavart: az akkor még a csapatot erősítő Carmit a mellét villantotta ki, Ashley pedig bepillantást engedett az intim szférájába. A szenzációs koncert után a maláj kormány pénzbüntetésre ítélte a redezvényt szervező céget.

 

 

 

 

 

 

A botrányos fellépés Malajziában

Már itt a második része a PCD TV-nek. Ezúttal az MTV Movie Awards-os fellépés részleteibe kukkanthatunk bele.


PCD TV második rész

Jelölték a When I Grow Up klipjét az idei MTV Video Music Awards "Best Group Video", vagyis "Legjobb együttes videója" kategóriában. Itt van a többi jelölt:

When You Look Me in the Eyes - Jonas Brothers
Misery Business - Paramore
Beat It - Fall Out Boy
Your Love is a Lie - Simple Plan

Reméljük, ezúttal a Cicáké lesz a díj!

Eddig sem kedveltem Rihannát, de ez azért már sok... Az Umbrella előadója a minap forgatta soronkövetkező videóklipjét, a Disturbia-t. A felvétel közben pedig ugyanazt a ruhát viselte, mint Kimberly a When I Grow Up-ban!

A képek önmagukért beszélnek!  

Mostantól hetente fog jelentkezni a PCD-TV, melynek első epizódját megnézheted itt, vagy le is töltheted innen! Ebben a részben megmutatják nekünk, amint a PCD a When I Grow Up-ot veszi fel a stúdióban, valamint azt is megnézhetjük, hogyan készültek fel a Jimmy Kimmel Show-beli fellépésre!

 

PCD-TV 1. rész

 

Nicole tehát a Las Vegasi LAX Clubban ünnepelte 30. szülinapját egy káprázatos ezüst színű ruhában. Vele ünnepelt még a többi Doll (Carmit nem volt jelen a rendezvényen), a Pussycat Dolls megalkotója, Robin Antin és lemezük producere Marco "Polo" Bruno.

Ashley, Jessica, Kimberly és Melody kezdetben az első VIP asztaluknál ültek, de nem sokáig: később felálltak mind, s egy különleges meglepetéskoncertet adtak Nicole tiszteletére. Kis idő múlva csatlakozott hozzájuk maga Nicole is, és közösen adták elő rajongók tömegeinek a Don't Cha, a When I Grow Up és Buttons című számot. A tömeg teljesen megőrült, sikítoztak, és másodpercenként kattintgattak fényképezőgépükkel! A Cicák kiemelték legjobb táncmozdulataikat és a vendégek elmondása alapján szívből énekeltek.

A különleges és váratlan bemutató után begurították Nicole-nak azt a hatalmas szülinapi tortát, amelyet lejjebb láthattok. Nicole meg sem tudott szólalni az örömtől, de a java még csak most jött: mindenki a klubban, tehát a PCD tagjai és az összes vendég együtt elénekelte Nicky-nek a Happy Birthday to You-t!

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő