TIMBALAND ISMÉT SOKKOLNI KÉSZÜL!

Madonna, Beyoncé, Rihanna - mi kell még?

Timbaland ma véget vetett a találgatásoknak, ugyanis az MTV News-nak tett nyilatkozatában sokmindent elárult a készülő lemezéről, ami a Shock Value 2 nevet viseli.

 

"Van egy dalom, amit Madonnával vettem fel még régebben, de nem raktam rá a Shock Value-ra. Felkészültem arra, hogy talán az album sikeres lesz úgy is (az lett), és majd felteszem a következő lemezre. Nos, most épp ez történik."

 

Timbo megerősítette azon pletykákat, melyek szerint a Jonas Brothers-el dolgozik együtt, sőt! Beyoncéval és a barbadosi szupersztárral, Rihannával is stúdióba vonult. De ha ez még nem lenne elég, az American Idol-t 17 évesen megnyerő új üdvöskével, Jordin Sparks-al is duettre készül.

 

Rapperekben sem lesz hiány a Shock Value 2-n: T-Pain, T.I. és Jay-Z biztos szerepet kap az albumon.

július 24.


SHOCK VALUE 2 - NOVEMBER 4-ÉN!

Timbaland harmadik szólólemeze világszerte november 4-én lát napvilágot a Mosley Music Group kiadó és az Interscope gondozásában. Csak úgy, mint a 2007-ben megjelent albumon, a Shock Value-n, ezen is egy tucat sztár fog közreműködni: megnem erősített információk szerint olyan nagyágyúkkal dolgozik együtt, mint a Linkin Park, Madonna, a Jonas Brothers, Christina Aguilera, Cher, Dido, Mary J. Blige, Akon, Gwen Stefani, Celine Dion és Kanye West.

Pár számnak már kiszivárgott az instrumentális verziója, az egyiket megnézhetitek itt.

Valamint találtam egy másik videót, amely a nagysikerű Sweet Dreams című számot dolgozza fel és elméletileg a Shock Value 2-n fog szerepelni. Nézd meg itt!

július 23.

 


TIMBALAND LESZ A PRODUCERE JAY-Z KÖVETKEZŐ LEMEZÉNEK!

"It will be a monster" vagyis "Szörnyeteg lesz". Így jellemezte Timbo a következő Jay-Z lemezt, amely még idén megjeleneik.

"Nagyon sokat beszéltem Jay-el, hogy tulajdonképpen mit is akar. Ő azt mondta, hogy ez az album a szerelemről fog szólni. Ez más lesz, mint a többi album" - mondta a szuperproducer az MTV-nek.

A Jay-Z-vel való munkálatok még pár hónapig tartanak, csak úgy mint az új Chris Cornell album, amelyet Timbo az eddigi legjobb mukájának kiáltott ki.

Arra a kérdésre, hogy Justin Timberlake tervez-e új albumot a közeljövőben, Timbaland nemmel felelt.

"Justin most a filmjeivel van elfoglalva. De korábban megjegyezte, hogy még egyszer meg kell csinálnunk azt, amit annak idején megcsináltunk a Futuresex/Lovesounds albumon."

Reméljük, Timbo idén is emlékezeteset alkot, csakúgy mint tavaly.

július 16.

 


TIMBALAND ESKÜVŐJÉNEK TITKAI

Múlt hétvégén házasodott össze Timbaland és felesége, Monique Idlett. Korábban már megtörtént a ceremónia, de akkor csak szűk családi körben - most pedig egy hatalmas lakodalom keretében. A részleteket Keri Hilson ismertette egy interjúban.

A Timbo saját szigetén(!), Arubán tartott ünnepségen fellépett többek között J Moss, Tamela Mann, és Candice Nelson. A legvégén pedig maga Keri Hilson csalt könnyeket a vendégek szemébe, amikor is az Angels Watching Over Me című számot énekelte, amelyet egy fergeteges tűzijáték kísért!

Keri így emlékszik vissza a jeles eseményre:

"Folyton szipogtam, még a taknyom is folyt meg bugyborékolt! Ez nagyon őszinte volt! Nagyon őszinte! Több volt, mint egy show!"

Nézd meg az interjút:


Keri Hilson interjú

július 2.


FANTASZTIKUS! TIMBALAND ELVETTE BARÁTNŐJÉT!

Június 11-én látott napvilágot a hír, miszerint a szuperproducer és barátnője, Monique Idlett összeházasodtak. A pár régóta él együtt Miamiban, tavaly már született is egy lánygyermekük. Az esküvő már kedden megtörtént, szűk családi körben. De a hatalmas ceremónia sem maradhat el! Június 22-én kerül sor a lakodalomra, amelyre több száz vendéget várnak! Ez a fajta házasságkötés az USA-ban törvényes. Timbalandnek egyébként van egy házasságon kívüli fia is. Timbo fürdés közben kérte meg Monique kezét! 

GRATULÁLOK NEKIK!

Íme: Mr. és Mrs. Timbaland! 

 

 június 11.

 


EGYÜTT TIMBALAND ÉS AZ US5

Kiszivárgott információk szerint a germán-angol fiúcsapat, az US5 Timbaland-del

dolgozik legújabb single-jükön. A szám címe Let me move on. Hogy hogyan

került össze a szuperproducer és az egyelőre csak Európában (még ott sem nagyon)

ismert átlagos fiúbanda, az rejtély.

 

 

 

 

 június 11.


TIMBALAND NEM ÁLL LE!

Mindnyájunk kedvenc producere az idei évre is tartogat meglepetéseket: rengeteg album munkálata fűződik nevéhez ebben az évben is.

Lássuk csak a legfontosabbakat: amibe a legnagyobb munkáját fordította, az egyértelműen Madonna 11. stúdiólemeze, a Hard Candy, ami hihetetlen népszerűségnek örvend az egész világon.

A Hard Candy-ből eddig 2,2 millió példányt adtak el...

 Ezen kívül dolgozott Ashlee Simpson harmadik nagylemezén, a Bittersweet World-ön, ám hiába a lelkesedés és a munka, a promóció hiánya miatt a lemez nem fogy kellően.

 

 

 

 

 

 

 

...míg Ashlee albumából mindössze 200 ezret!

Dolgozik még Chris Cornell-lel, Beyoncé-val, JoJo-val, Missy Elliottal, aki még mindig nem tudja, milyen címet adjon 7. nagylemezének...

A Jonas Brothers, Jennifer Hudson, Lisa Mafia és a Sugababes is sokat munkálkodik Timboval mostanság. Timbaland készített jópár számot Usher friss albumára, a Here I Stand-re.

És még nem beszéltünk a Shock Value 2-ről amelynek megjelenési dátuma bizonytalan, egyelőre a 2009-es év a biztos.

 

 

május 19. 


Oldalmenü
Naptár
Diavetítő